INSCHRIJVEN EN CONTACT

Alle basisschoolkinderen uit de groepen 5 tot en met 8, die in de wijken Maaspoort en Empel te Den Bosch of in Vught, Sint Michielsgestel, en Boxtel wonen of op school zitten, kunnen aan de Pythische Spelen voor kinderen meedoen. Wil je aan één van de wedstrijdcategorieën meedoen met een groep kinderen waarvan er maar één in de eerder genoemde plaatsen woont of op school zit? Geen probleem, dat kan ook!

Alle andere kinderen uit de groepen 5 tot en met 8 kunnen alleen aan de Pythische Spelen voor kinderen meedoen als we nog plek over hebben. Maar laat je hierdoor niet afschrikken! Ons advies: zit je in groep 5 tot en met 8 en wil je aan de wedstrijden of de workshops meedoen? Gewoon inschrijven! Dan laten wij je wel weten of we je kunnen plaatsen.

Inschrijven

Inschrijven voor de tweede editie van deze spannende cultuurolympiade kan pas vanaf vrijdag 24 januari 2014. Je kunt hiervoor het digitale inschrijfformulier gebruiken dat je vanaf dan op deze pagina aantreft. Inschrijven kan ook via het inschrijfformulier in het informatieboekje dat eind januari o.a. via de scholen wordt verspreid.

Meedoen aan de Pythische Spelen voor kinderen kost waarschijnlijk slechts € 2,50. (dit is ongeacht het aantal wedstrijden of workshops waaraan je mee doet). Deelname voor kinderen die op basisschool De Bron zitten is gratis omdat De Bron onze organisatiepartner is.

Contact

De stichting Pythische Spelen voor kinderen is bereikbaar via 073-6416041 en info@pythischespelenvoorkinderen.nl.
Ons postadres is Zilverpark 155, 5237 HZ te 's-Hertogenbosch.